Meisje plaatst schandalige uitnodiging op Tinder met hilarische gevolgen

Ze kreeg natuurlijk honderden reacties, maar deze viel mijlenver op

Wie zou daar weerstand aan kunnen bieden?

Tinderdata zijn een mijnveld. Afgezien van de gebruikelijke 'lijken ze op hun profielfoto?' En 'wat als ze een totaal weirdo zijn', dan moet je eigenlijk met de persoon samenkomen.
 En het kan allemaal rampzalig verkeerd gaan als ze een poo gooien, die dan vaststaat, uit je raam, waardoor ze vastzitten. Ja, echt.

Eén meisje had eigenlijk een succesvolle Tinder-datum al, toen ze wilde dat iemand met haar zou gaan springen.

Emma Vowell, van Indianapolis, werd met twee tickets achtergelaten voor de opwindende kans, nadat ze van haar ex-vriendje was gesplitst.

Het voormalige echtpaar splitde vijf dagen voor zijn verjaardag op 10 september, die haar zonder keus heeft gelaten, maar om een ​​andere partner te vinden om de kaartjes te delen.

De 19-jarige probeerde oorspronkelijk de tickets terug te geven, maar bleek dat ze niet terugbetaald zouden kunnen worden. Dus, in stijl, heeft ze een Tinder-profiel opgezet waarin u een datum voor de dag vraagt.

Haar profiel leest: “Interessant verhaal, mijn ex brak me de week van zijn verjaardag op, dus nu heb ik ongemakkelijk 2 skydivingkaarten over de skyline van Chicago die in november verlopen.

“Deadass zoekt gewoon een hot guy om mee te gaan. Nul procent van mij wil met je in contact komen. ‘

Emma vertelde Buzzfeed: “Ik was zoalsof ik alweer in het paardrijden wil gaan, dus waarom laten ze gaan verspillen.”

Toevoeging aan Metro, zei ze: “Ik gooide het in mijn Tinder bio en kreeg veel reacties. Je wordt plotseling erg populair wanneer iemand ‘free skydiving’ hoort. ‘

Onder de duizenden reacties was Austin Bates. Een 22-jarige die een grapje stond om zijn CV te sturen.

Emma’s reactie was om ‘een omslag te bevestigen terwijl je erin bent’ – en raad eens wat? Hij deed.

Emma tweeted zijn reactie, die sindsdien viraal is gegaan.

De hoofdletter leest: “Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke man om te gaan skydiving, wie begrijpt dat het een pure platonische avond is, kijk dan niet verder.”

Austin, een legerreservaat, voegde eraan toe: “Na afstuderen in december … zal ik in Hawaii of Duitsland worden gestationeerd, dus je hebt weinig risico op mij om je voortdurend te plagen.”

Hij heeft aangeboden om haar terug te betalen voor de tickets door haar liften aan docenten, bars en examens voor een hele week te geven.

Maar dat is niet alles wat hij binnenkwam. Hij heeft haar ook de kans gehad om zijn eenjarige Duitse herder / husky mix, evenals een-op-een persoonlijke trainingsessies en een ‘interview’ te laten lopen.

Emma vertelde Metro: “Toen ik het las, lachte ik zo hard, maar we hebben veel gemeen.”

Ze liet hem terugkeren en zei: “Bij de beoordeling heb ik besloten dat je de meest toegewijde aanvrager bent en daarom verdien je het gratis ticket.”

De skydive zal op 28 oktober gebeuren. Ik vraag me af, ondanks dat er niets ernstigs is, als ze elkaar ‘vallen’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *