Superyacht wast in Griekenland

Een luxe motorjacht gelegen tussen de meest bekende stranden van Mykonos, Psarou en Platis Gialos, is gezonken. Hoewel het jacht nog officieel benoemd is, hebben rapporten aangetoond dat ze ongeveer 30 meter is, en volgens Boat International geven speculaties aan dat ze een aangepaste lijn ‘Navetta 33’ kan zijn.

De autoriteiten kunnen de exacte reden voor het incident nog niet bevestigen, maar informatie geeft aan dat het zinken om 20:00 uur omstreeks 17:00 uur begon, na het rennen op het rif.

Volgens de lokale media was het jacht bijna volledig ondergedompeld door zonsopgang en bevatte geen passagiers nadat ze veilig naar de kust waren overgebracht, zonder verwondingen.

Videobeelden die door Mykonos LiveTV zijn uitgegeven, hebben sociale media verspreid en laat het jacht zinken met meerdere mensen die het proberen te benaderen met hun schepen.

Tot nu toe weigert de havenautoriteit van Mykonos geen bevestigde informatie te geven of te vrijgeven. Havenambtenaren kwamen vanochtend op het toneel en hebben een onderzoek geopend.

Dit markeert het tweede jacht naar zinken in Griekenland deze zomer na meerdere explosies, waardoor een jacht in juli brandde en zinkte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *